Политика за ползване на "бисквитки" (cookies)

Условия за ползване на сайта "Български Тълковен Речник"

Посетителите и потребителите на този сайт трябва да прочетат и да приемат настоящите условия за ползване преди да използват сайта. Като посетител или потребител на сайта, вие приемате и се съгласявате с тези условия.

  1. Интелектуална собственост

1.1. Сайтът "Български Тълковен Речник" е собственост на byMarto.com. Всички текстове, изображения, графики, лога и други материали, които се появяват на сайта, са собственост на byMarto.com или на трети страни, които са дали съгласието си за използването им на сайта.

1.2. Не е разрешено да се копират, редактират, разпространяват или използват по друг начин материали от този сайт без предварителното писмено разрешение на byMarto.com или на съответните собственици на материалите.

  1. Използване на сайта

2.1. Вие имате право да ползвате сайта "Български Тълковен Речник" само за лични, не комерсиални цели. Не е разрешено да използвате сайта за търговски или други цели, които не са изрично разрешени от byMarto.com.

2.2. Не е разрешено да се използва софтуер или други технологии за автоматизирано извличане на информация от сайта без предварителното писмено разрешение на byMarto.com.

  1. Отказ от отговорност

3.1. byMarto.com не носи отговорност за точността на информацията, която се публикува на сайта. Всяка информация, която се предоставя на сайта, е предназначена само за образователни и информационни цели и не може да се използва като заместител на професионална консултация или лечение.

3.2. byMarto.com не носи отговорност за каквито и да било загуби или щети, пряко или косвено причинени от използването на сайта или на информацията, която се публикува на него.

  1. Промени на условията за ползване

4.1. byMarto.com си запазва правото да променя настоящите условия за ползване по всяко време, като ще публикува актуализираната версия на страницата "Условия за ползване".

4.2. След промяна на настоящите условия за ползване, вашето продължаващо ползване на сайта означава вашето съгласие с актуализираните условия.

  1. Защита на личните данни

5.1. byMarto.com събира, обработва и съхранява лични данни на посетителите и потребителите на сайта в съответствие с нашата Политика за поверителност. Като посетител или потребител на сайта, вие се съгласявате със събирането, обработката и съхраняването на личните ви данни в съответствие с нашата Политика за поверителност.

  1. Контакти

6.1. Ако имате въпроси или забележки относно нашите Условия за ползване или нашата Политика за поверителност, моля, свържете се с нас на следния адрес:

byMarto.com